Let’s talk about sex.. Advies & ervaring

Let's talk about sex.. Advies & ervaring

Seks is een onderwerp wat nog niet eerder op mijn blog of youtube kanaal voorbij is gekomen. Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik heel open ben over dit onderwerp. Je mag mij -zo goed als- alles vragen en ik schaam me eigenlijk nergens voor. Ik vind het heel belangrijk om hierover te kunnen praten en doe het ook best graag. Altijd wanneer ik met vriendinnen ben komt het onderwerp toch weer terug en I love it! Hierdoor kwam ik met een leuk idee.

Vragen, advies en eigen ervaringen

Een tijdje geleden nam ik een video op met Kristina en Sharon waarin wij vragen gingen beantwoorden over relaties en daten. Na deze video kreeg ik een paar vragen gemaild op het gebied van seks. In eerste instantie wilde ik deze meiden terug mailen, maar daarna kwam ik op het idee om meer vragen te vragen op Instagram en die kwamen al snel binnen. Doordat de meeste vragen voor andere misschien wel erg herkenbaar kunnen zijn, help ik er andere ook mee. Want wat doe je als je na 7 jaar vriendschap toch gevoelens begint te krijgen voor iemand en hoe reageer je wanneer je vriendinnen je een slet noemen? Dit en nog veel meer beantwoord ik vandaag met Marie-Lise in deze video. Fun fact: het is ook nog eens mijn schoonzusje.

Let’s talk about sex.. Advies & ervaring

Misschien is het niet helemaal jouw ding om naar te kijken, maar op youtube hoop ik er toch wat mee te bereiken. Voor sommige mensen is het heel moeilijk om er over te praten en hoe handig is het dan als je jouw vraag gewoon bij mij kwijt kan. We hebben dit op de meest luchtige, maar toch serieuze manier proberen te doen. De video zelf vond ik heel leuk om op te nemen en ik ging stuk tijdens het editten. Ik hoop dat jullie de video leuk vonden! Mocht je stiekem toch zelf ook een vraag hebben voor een volgende video, dan kun je die uiteraard naar me toe mailen. Nog niet geabonneerd, maar wil je dat wel? Dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 09:06

  Leuk dat je er zo open over bent! Maakt het een stuk luchtiger.

 2. 13 februari 2018 / 19:34

  Leuke video! Ik ben zelf ook zo open over sex in mijn relatie, onder vrienden en zelfs in de familie. Fijn juist om over dit soort dingen te kunnen praten. Sex hoort tenslotte bij het leven, gelukkig 😀

 3. 19 februari 2018 / 23:11

  Haha wat een leuke en gezellige video! Heel leuk!! En voor dat meisje wat op hetzelfde geslacht valt: Ik zou wel eerlijk zijn dat je dan op meisjes valt. Maar nog niet erbij vertellen dat je haar leuk vind. Kijk eerst hoe ze hierop zal reageren en laat haar aan het idee wennen.

 4. 27 februari 2018 / 18:59

  Jullie zijn zo leuk samen! Echt geweldig hoe eerlijk jullie zijn! X

 5. 8 maart 2018 / 22:57

  Ik keek de video op YouTube en dacht toen al, wow ze had zo familie van je vriend kunnen zijn. Nu lees ik dat het ook je schoonzusje is, haha echt weer iets voor mij. Leuke video meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video