Mijn enorme liefde voor Valentino

Mijn enorme liefde voor Valentino

Als je mij anderhalf jaar had gevraagd wat ik van designer tassen zou vinden, had ik gezegd dat ik het onzin vind. Per half jaar kocht ik liever een tas van een goedkope winkel die het liefst niet duurder was dan dertig euro. Tassen en ik waren gewoon simpelweg niet echt een match en heb er ook vrij weinig interesse in gehad. Totdat ik mijn eerste Valentino tas in handen kreeg. Mijn eerste Valentino tas had ik gewonnen en eigenlijk was het vanaf dat moment raak. Mijn liefde begon. Inmiddels mag ik een derde tas aan mijn collectie toevoegen en die laat ik vandaag met veel plezier aan jullie zien. Uiteraard gepaard met mijn favoriete outfit van dit moment, die jullie al eerder konden zien. Ben je klaar om mijn nieuwe liefde van dit moment te zien?

Valentino Girello crossbody bag

Isn’t she lovely.. Isn’t she wonderful..

Dames en heren, mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe statement bag. De Valentino Girello tas. Oh my, wat ben ik over mijn oren verliefd op mijn nieuwe tasje. Al vrij snel wist ik dat áls ik een nieuwe tas wilde, het een vierkant exemplaar zou worden. Je ziet dit steeds vaker en ook ik vind deze trend heel erg leuk. De tas die je hier ziet is een ruime crossbody bag in een prachtige crème kleur. Ik twijfelde ontzettend lang, aangezien dit tasje er onder andere ook in een lila kleurtje was die mij ook erg aansprak. Toch ben ik gegaan voor een kleur die voor mij erg makkelijk te combineren is.

skirt outfit inspiration Valentino bag

Keep calm and carry a fabulous bag

Zoals jullie inmiddels wel van mij weten, trek ik niet graag de aandacht met mijn outfits. Deze outfit is op dit moment wel een groot favoriet van mij, maar normaal gesproken houd ik het vrij basic. Mij doe je op dit moment een groot plezier met een mooie tas of een opvallend horloge of ander sieraad. Een mooie, opvallende tas kan je outfit helemaal afmaken en dit is precies wat dit tasje doet. Wel moest ik erg wennen dat het een crossbody is, aangezien ik vaak tassen heb die ik over mijn schouder doe zodat ze net onder mijn oksel zitten. Deze tas valt laag en soms geeft mij dat even paniek omdat ik de tas dan niet meer voel. Het tasje is namelijk erg lichtgewicht en vooral in Amsterdam heeft mij dat meerdere paniek momentjes opgeleverd.

don't cry, buy a bag and get over it

Mijn onvoorwaardelijke liefde voor Valentino

Op het moment dat ik deze tas binnenkreeg van Brandfield, besefte ik me ineens dat dit dus al mijn derde exemplaar is. Ik kan dus wel zeggen dat ik -zonder dat ik het wist- een grote liefde voor Valentino tassen heb gecreëerd. Zelf ben ik van mening dat het investeren in een tas vele malen beter is, dan om de paar maanden een nieuwe te kopen. De tassen van Valentino blijven mooi en telkens is het voor mij weer een luxe gevoel wanneer ik één van deze tassen erbij pak. Stuk voor stuk zijn mijn exemplaren uniek, maar stiekem heeft deze op dit moment wel mijn voorkeur. De laatste tijd draag ik heel graag witte truien en tops en daar gaat deze tas perfect bij. De mooie gouden details maken de tas helemaal af.

Valentino crossbody bag

It carries al the things I really need

Iets wat ik ook heel erg fijn vind aan deze tas, is dat ik niet te veel onzinnige dingen mee kan nemen. Vaak is het zo, hoe groter de tas.. hoe meer we meenemen. In deze tas past mijn telefoon, mijn vlogcamera, mijn portomonnee en mijn lipstick van de dag. Eerlijk is eerlijk, meer dan dat heb ik ook echt niet nodig. Ik heb nog wel wat ruimte over voor eventueel een pakje kauwgom en wat losse papiertjes, maar meer gaat er niet in. Naast het grote vak waar alles inpast, zit er nog een klein vakje waar ik vaak mijn pinpas of OV stop. Dingen waar ik snel bij moet kunnen. De tas gaat dicht door een draaisluiting, waar ik in het begin wel een beetje aan moest wennen.

Brandfield Valentino crossbodyValentino Girello crossbody bag

Ondanks dat ik jullie het liefst nog wil overspoelen met foto’s van deze beauty, lijkt het me wel dat het over is gekomen. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe baby en zo beschouw ik mijn nieuwe tas echt. De tas is er ook nog in zwart, lila, taupe en roze en kun je allemaal bewonderen bij Brandfield. Ik ben erg blij met mijn keuze om voor de witte/crème variant te gaan en kan niet wachten om nog meer outfits hier mee te combineren. Het is een lange tijd geleden dat er weer eens een outfit online is gekomen en ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

14 Reacties

 1. 7 maart 2018 / 11:18

  Oh ja wat is die mooi! Ik koop nu liever wat duurdere tassen die langer mee gaan en die ik ook echt heel mooi vind. Dan maar iets langer sparen 🙂 deze is top

 2. 7 maart 2018 / 11:45

  Ik ben het met je eens. Wat een schatje zeg! <3 Ik vind het ook fijn om een mooie tas te hebben die langer mee gaat. Zo heb ik inmiddels ook drie mooie designertassen die ik graag meeneem. Helaas is er van mijn Calvin Klein tas het embleempje eraf gevallen.. nu staat er alleen "klein" en ik ben ook niet zo groot haha.. maar zo zonde! 🙁

 3. 7 maart 2018 / 14:13

  Oh wauw, wat een mooi exemplaar! Ik ben stiekem wel een sucker voor designertassen en ben mega blij met mijn Mulberry Lily. Misschien moet ik mijn collectie maar eens uit gaan breiden met een Valentino!

 4. 7 maart 2018 / 15:51

  Wat ziet hij er prachtig uit zeg! Denk ook dat de kleur een goede keuze is geweest, omdat dit toch wat beter te combineren valt.

 5. 7 maart 2018 / 16:41

  Hij is mooooooi!! De foto’s ook trouwens!
  Leuk weer eens een artikel op je pagina!

 6. 7 maart 2018 / 19:11

  Leuk tasje! Ik ben zelf meer fan van de andere Valentino, helaas zijn die tassen een stukje duurder haha! Deze is heel fijn geprijsd 🙂

 7. 7 maart 2018 / 23:09

  Wat een prachtig en subtiel tasje! Echt heel erg mooi, zeker in combinatie met je mooie outfit. Ik vind dat rokje ook wel heel erg gaaf trouwens.

 8. 8 maart 2018 / 11:18

  Wauw wat een prachtig tasje, de kleur is ook onwijs mooi! Ik ben zelf ook dol op dit soort mooie tasjes, maar ik ga altijd voor zilveren details. Ik vind deze outfit ook zo mooi bij je <3

 9. 9 maart 2018 / 16:48

  Hij is echt heel mooi! ♥ Ik had hem in het zwart met gouden accenten.

 10. 13 maart 2018 / 17:55

  Wat een plaatje! <3 Ik snap wel dat je verliefd bent geworden. Ik betaal tegenwoordig ook liever wat meer voor een tas. Heb er zelf eentje van MYOMY (wel een grote), maar merk dat deze na een jaar nog zo goed als nieuw lijkt en dat terwijl ik hem dagelijks gebruik!

 11. 15 maart 2018 / 13:35

  Ik snap dat je de tas erg mooi vind! Ik voel ook een en al liefde voor het tasje, want wow het is echt een plaatje. En wat zie jij er ook weer fantastisch uit.

 12. 19 maart 2018 / 07:48

  Oh wat een beauty zeg! Dit is ook helemaal mijn smaak. Ik geef liever ook wat meer geld uit aan een echt kwalitatief goede en mooie tas, en meestal heb je dan ook wel direct iets bijzonders, waar niet iedereen mee rond loopt;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid