Lapland 2018

Lapland 2018

Voor iedereen die mij volgt op mijn Instagram, is het geen verrassing dat ik een paar dagen weg was. Mocht je mij alleen via mijn blog volgen, dan had je waarschijnlijk geen idee. Samen met een vriendin ben ik een paar dagen naar Lapland geweest. Kim had een wedstrijd gewonnen op haar werk en daarmee mocht ze naar Lapland. Je raad het al, ik mocht de plus 1 zijn. Hoe tof? Lapland stond al mega lang op mijn bucketlist en nu ben ik er dan eindelijk geweest. Ik kon niet wachten om alles met jullie te delen, dus vandaag komt de vlog alvast online.

Winter wonderland, Levi.

Het leek me leuk om eerst een foto verslag te delen op mijn blog, maar ik kon echt niet wachten om de vlog te bewerken. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om eerst een vlog online te zetten. Normaal deel ik niet zo vaak meer een video op mijn blog, maar deze mocht echt niet achterblijven. Het is zo een bijzondere bestemming en ik weet zeker dat vele mensen hetzelfde denken. Voor nu ga ik nog niet teveel over de reis zelf vertellen, dat kun je zien in de vlog. Mocht een vlog niet helemaal jouw ding zijn, dan komt er volgende week ook alsnog een foto verslag met een stuk meer tekst en foto’s!

Lapland 2018 ❆

Ik denk dat dit één van de meest magische bestemmingen is waar ik ooit ben geweest. Ik heb al heel wat mooie plekjes gezien op deze wereld, maar deze reis zal ik niet snel vergeten. Het stond in het kader van angsten overwinnen, mezelf wat beter leren kennen én weer gezellig met Kim op stap. Ook hierover vertel ik in een volgend artikeltje wat meer, want ik heb er echt heel veel over te zeggen. Lapland heeft mijn hart gestolen en ik hoop dat jullie aan de vlog kunnen zien waarom dat is. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Nu ben ik ook wel benieuwd wie er al eens in Lapland is geweest en zo niet, of je er dan graag eens heen zou willen. Ik zeg doen!

Liefs,
Rebecca

11 Reacties

 1. 16 maart 2018 / 16:35

  Ik vond de foto’s die je er van op Instagram plaatste echt prachtig <3

  • Rebecca
   Auteur
   17 maart 2018 / 18:25

   Ahh dankjewel! Vind zelf de foto’s ook echt magisch hihi

 2. 16 maart 2018 / 18:26

  Je foto’s zijn magisch mooi! Ik kijk uit naar het fotoverslag. Ik ben nog nooit in Lapland geweest, maar nu ik je beelden zo zie… ♡

 3. 16 maart 2018 / 19:49

  Wauw, ik hou niet van winter en ook niet van sneeuw in Nederland, of van kou 😀 maar dat ziet er wel prachtig uit! Wat een gave reis! Heel klein beetje jaloers 😀 Ben benieuwd naar je foto’s!

  • Rebecca
   Auteur
   17 maart 2018 / 18:26

   Haha nee ik ben zelf ook echt anti winter en sneeuw als het om Nederland gaat, maar dit was ZO mooi.. je zou de kou echt bijna vergeten haha

 4. 17 maart 2018 / 11:28

  OH wow, Lapland! Daar zou ik zo graag nog eens heen willen, lijkt me echt super mooi om het met eigen ogen te bekijken 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   17 maart 2018 / 18:26

   Ah het is echt een mega aanrader! Zeker waard om op de bucketlist te zetten!

 5. 17 maart 2018 / 13:46

  Ohhhh wauw! Ik kan niet wachten om de vlog te kijken, dat ga ik vanmiddag lekker doen <3

 6. 19 maart 2018 / 20:53

  Wow, ik ben je nu officieel gaan “haten” (niet echt natuurlijk), maar wat heb jij een magische reis gemaakt zeg. Dit staat al zo lang op mijn Bucket List. Ooit hoop ik ook nog zo’n reis te maken. En wat ontzettend leuk van die afgelegen plekjes die jullie hebben bezocht om je eigen marshmallows, worstjes en koffie te nuttigen, wat een uitzicht echt 1000 x WOW. Ik ben benieuwd naar de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video