Event in Amsterdam & get ready with us!

Event in Amsterdam & get ready with us!

Vorige week vrijdag ging ik samen met Charlotte naar Amsterdam. Samen gingen we naar een event dat gehouden werd door Veet, ter introductie van hun nieuwe product. Charlotte en ik hadden nog nooit echt veel met elkaar gepraat, laat staan afgesproken. Toch leek het ons leuk om dit samen te doen en zo sliepen we ineens samen in een hotelkamer. Rond vier uur pikte ze mij op van het station in Weesp en gingen wij samen naar het Corendon Vitality hotel. Hier werd een korte presentatie gegeven, waar wij helaas niet bij konden zijn en daarna was het tijd om het product zelf te ervaren.

Veet sleepover macaronshappiness is a sleepover

Het leuke aan Youtube en bloggen

Via mijn blog en youtube kanaal heb ik al zo veel leuke en lieve mensen leren kennen. Deze keer was het de beurt om Charlotte wat beter te leren kennen. We hebben elkaar al heel kort eens gezien op het NYX event, maar daar hebben we niet eens heel veel gepraat. Toen ze vroeg of ik met haar mee wilde, leek het me gelijk al een leuk idee. Even dacht ik er wel aan dat het misschien wat gek is om gelijk met iemand op een hotelkamer te slapen die je niet langer dan 20 minuten hebt gesproken, maar dat hield ons niet tegen. Hier en daar werd er al op de app gepraat en dat was eigenlijk altijd gezellig. Het is geen seconde stil geweest en we hebben het mega leuk gehad. In de ochtend besloten we voor mijn kanaal een get ready op te nemen. We moesten ons hoe dan ook opmaken, dus dan maar voor de camera.

Happiness is… a sleepover

Het event stond helemaal in het teken van een nieuw ontharingsproduct. Dit product is speciaal voor je wenkbrauwen, oksels en bikinilijn. Dit heb ik zelf op het event niet geprobeerd omdat ik best een beetje bang was. Ik laat mijn wenkbrauwen op dit moment groeien en wilde er niets vanaf hebben. We kregen een hele leuke goodiebag, waar ook het product in zat. In mijn weekvlog die volgende week online komt probeer ik dit product en ik kan je beloven… dat wil je zien. Hier laat ik ook meer zien van het event en iets meer sfeerbeelden.

Wake up & make-up ?

Event in Amsterdam & get ready with us!

Na het ontbijt (wat echt ZO lekker was) hebben we nog uitgebreid foto’s gemaakt in de kamer. We hoefde pas om twaalf uur uit te checken en daar maakten we dan ook graag gebruik van. Uiteindelijk waren we zelfs twintig minuten te laat, maar gelukkig maakte dat niet uit. Na dit alles besloten we nog een video op te nemen voor Charlotte, namelijk een car mukbang die je op haar kanaal terug kunt vinden. Als je ons nog langer wilt horen kletsen, kun je die video bekijken. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 23 maart 2018 / 07:28

  Ziet er onwijs tof uit. Zag het ook al bij andere bloggers voorbij komen, leuk!

 2. 23 maart 2018 / 08:36

  De foto’s van het event zien er allemaal zo leuk uit! Ik ga de vlog zeker bekijken als die online staat.

 3. 23 maart 2018 / 09:41

  Wat een super mooie foto van jou! Ik ben heel benieuwd naar jullie video, ga hem vanavond kijken <3

 4. 23 maart 2018 / 12:14

  Dat event zag er erg gezellig uit. Tof dat jullie een kamer deelden, zo hebben jullie elkaar meteen beter leren kennen. 🙂

 5. 23 maart 2018 / 12:51

  Dat event ziet er heel leuk uit! Ik vind je foto’s heel mooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video