Mijn wenkbrauw trimmen ging niet zo goed

Mijn wenkbrauw trimmen ging niet zo goed & ik sliep bij Kristina

Wanneer ik van te voren weet dat ik wat leuke dingen te doen heb, heb ik standaard zin om te weekvloggen. Voorheen was weekvloggen voor mij niet te doen, omdat ik geen zin had om constant te doen alsof. Doen alsof ik vrolijk was, terwijl ik dat niet was. Ik merk steeds vaker dat vloggen voor mij veel leuker word en vooral wanneer ik mijn weken spendeer met mensen zoals deze week. Toch moet ik wel iets beter een balans zien te vinden in het constant weg gaan en thuis zitten. Nog steeds is alles wat ik doe heel erg zwaar en de nasleep duurt dan ellendig lang. Niet zo gek, maar wel vervelend.

Kristina K Sharon Navarro Rebecca Denise

About last week..

Al eerder vertelde ik dat ik naar een super leuk event mocht, samen met Charlotte. In deze vlog neem ik jullie mee naar Amsterdam, waar wij sliepen in het Corendon Vitality Hotel. We kregen een presentatie over een nieuw ontharingsaparaat en kregen deze ook mee naar huis. Uiteraard wilde ik deze gelijk de volgende dag testen, maar dit ging niet helemaal zoals ik had gehoopt. Verder deze week kreeg ik niet heel erg leuk nieuws, maar daar ga ik jullie verder niet mee lastig vallen. Het weekend daarop vertrok ik richting Groningen om gezellig pizza te eten bij Kristina. De volgende dag kwam Sharon en uiteraard maakte wij weer video’s met z’n drietjes.

Mijn wenkbrauw trimmen ging niet zo goed & ik sliep bij Kristina

Like always hoop ik dat jullie de video weer leuk vonden. Voor mij zijn dit zulke leuke herinneringen om terug te kijken. Als ik me even down voel, vind ik het heerlijk om zoiets terug te zien en even weer te realiseren dat ik nog lang niet zo alleen ben. Op dit moment gaat het ook lekker met mijn youtube kanaal, wat mij enorm trots maakt. Ik heb de 12.000 abonnees bereikt! Mocht je daar nog geen deel van uit maken, dan kun je hier abonneren! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke nieuwe week tegemoet zien.

Liefs,
Rebecca

3 Reacties

  1. 27 maart 2018 / 08:09

    Ondanks alle emoties toch een leuke week gehad! Dat Veet event is zo gaaf!!

  2. 27 maart 2018 / 10:35

    Wat leuk dat je weer bent gaan weekvloggen, ik vind jouw vlogs altijd super leuk om te zien. Natuurlijk zijn er ook minder mooie momenten en ik vind het knap dat je dit ook deelt (dat maakt jou ook zo echt!). Dat geruite rokje heb ik trouwens ook, die moet ik echt vaker dragen :p

  3. 29 maart 2018 / 23:05

    Leuk filmpje. Maar zo’n trim dingetje is echt slecht voor je wenkbrauwen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video