Meet my new loves

Ken je dat? Je wilt iets ontzettend graag hebben, maar de twijfel of het je ding wel is en of je het überhaupt zou gaan dragen houd je tegen. Toch vind ik het de laatste tijd steeds leuker wanneer ik er iemand mee zie en besloot dat het tijd werd om ze zelf ook maar eens aan te schaffen.
Ik heb het over witte sneakers.. De reden dat het mij tegen hield om aan te schaffen is omdat ik het idee had dat je er standaard mega voeten in hebt. Maakt niet uit of je een maatje 37 hebt of niet, witte sneakers maken je voeten gewoon groot, klaar. Toch zag ik het steeds vaker, op straat, op instagram en in de winkels. Het bleef in mijn hoofd spoken en wanneer ik deze schoenen op DefShop zag, moest ik het toch echt eens proberen.
Eerlijk is eerlijk, het aller eerste wat ik dacht toen ik deze Adidas Honey Low sneakers uit de doos haalde was dat het net lijkt op zuster schoenen. Gelukkig duurde die gedachten niet lang en zag ik de leuke slang achtige print op de typische Adidas strepen. Zo een leuk klein detail. De schoenen oogde vrij klein en daar was ik wel erg blij mee. Zoals ik al eerder zei was ik heel bang om mega voeten te krijgen, want dat is vaak waar wit voor zorgt. De sneakers bestelde ik in 38,5 en zitten prima! Het inlopen deed wat pijn maar volgens mij komt dat wel goed.
Deze sneakers heb ik ontvangen van Defshop.nl en zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Toch ben ik ontzettend blij dat ik nu mijn eerste paar witte sneakers heb. Pluspunt is dat ze ook écht niet groot ogen. Tenminste, dat vind ik. Van bovenaf dacht ik wel sjooonge wat een voeten, maar gelukkig vanaf de zijkant gezien, is het gewoon oké. Gecombineerd met een simpele outfit -waar je mij altijd in vind- vallen deze sneakers lekker op! Ik ben een gelukkig mens.
Al eerder heb ik gezegd dat je nooit moet stoppen met nieuwe dingen proberen en gelukkig volg ik mijn eigen raad ook nog wel eens op. Anders had ik nooit mijn eerste paar witte sneakers gehad!

 

Nu ben ik wel benieuwd of jij wel eens ergens zó aan hebt getwijfeld of je het zou aanschaffen, maar wanneer je het gedaan hebt je achteraf héél blij was.. (of juist niet)

 

Liefs,
Rebecca

27 Reacties

 1. 17 november 2015 / 07:19

  Leuk! Ik ben gek op sneakers en twijfel momenteel over de huaraches van Nike, ik vind ze zo tof bij anderen maar denk dat ze té lomp zijn voor mijzelf.

  • 17 november 2015 / 13:32

   Ahh ja dat herken ik wel! Ik vind ze heel tof, maar ergens inderdaad ontzettend lomp..

 2. 17 november 2015 / 07:52

  Ze zijn mooi! Ik heb dat dan niet met kleding of zo gehad, maar met make-up. Na jaren kocht ik eindelijk eens het Urban Decay Naked 3 palette en ik ben er nog elke dag blij mee! 🙂

  • 17 november 2015 / 13:33

   Dan is het inderdaad even een investering, maar uiteindelijk goed bevallen! 🙂 Naked palettes zijn het waard <3

 3. 17 november 2015 / 08:02

  Super tof dat je uiteindelijk toch de stoute schoenen (haha) hebt aangetrokken en deze pareltjes hebt uitgekozen. Ze staan je echt fantastisch <3

 4. 17 november 2015 / 08:12

  Ik heb 3 paar witte sneakers haha, dus ik ben fan! Deze zijn ook ontzettend leuk!

 5. 17 november 2015 / 09:33

  Wat een ontzettend leuke schoenen zijn het! En ik vind helemaal niet dat het lijkt alsof je grote voeten hebt! 🙂

 6. 17 november 2015 / 10:11

  Ze zijn leuk hoor! Ik was eerder nooit van de sneakers.. en tegenwoordig ben ik fan! Ze zitten heerlijk en staan tof!

  • 17 november 2015 / 13:33

   Zelf heb ik het ook pas sinds een jaartje dat ik het draag en me er inderdaad prettig bij voel. Je kan er zó veel mee!

 7. 17 november 2015 / 10:18

  Ze zijn echt tof! De enige reden waarom ik zou twijfelen over witte sneakers, is het feit dat ze erg snel vies kunnen worden. Bij mij dan, haha!

  • 17 november 2015 / 13:34

   Daar baal ik inderdaad ook wel een beetje van.. Maar gewoon aan doen met bepaalde gelegenheden of dagjes shoppen bijvoorbeeld. Dan maar hopen dat het niet gaat regenen hihi

 8. 17 november 2015 / 10:29

  Ze zijn mooi! Ik kan ook eindeloos twijfelen over een aankoop (en dan balen als iemand anders het voor mn neus weggrist/uitverkocht is..)

 9. 17 november 2015 / 10:54

  Ze staan je supergoed! En inderdaad, ze lijken helemaal niet groot!

 10. 17 november 2015 / 12:21

  Ik herken dat heel erg! Meestal schaf ik niet eens iets aan als ik niet zeker weet of het mijn stijl is. Of ik koop het, en gebruik het vervolgens niet. Zo jammer toch! Ik vind ze erg tof, en helemaal niet lomp of groot. Nu nog schoonhouden hihi.

 11. 17 november 2015 / 13:18

  Leuke schoenen meid! Ik vind het alleen persoonlijk meer een voorjaar/zomer item. Ik zou niet zo snel witte gympen dragen in het najaar. Mede door de regen en modderprut… zo zonde! haha
  XX

  http://sharmainesarina.nl

 12. 17 november 2015 / 15:32

  Ik twijfel ook al een hele tijd om dit soort sneakers ofwel in het wit te kopen, ofwel in het zwart. Leuke outfit heb je aan op de foto's! En de foto's zelf zijn ook erg leuk, de locatie is weer eens wat anders dan in een bos zoals de meesten tegenwoordig doen! (: Welk merk is je vest trouwens? Die is zó mooi!

 13. 17 november 2015 / 20:48

  Vanaf de foto's ogen ze ook niet groot hoor, haha. Witte sneakers zijn zo leuk. <3 Goede keuze!

 14. 22 november 2015 / 11:44

  Wat staan deze schoenen je goed meis! Ben blij te lezen dat het je gelukkig maakt 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video