Mijn geshopte items die ik kocht in Duitsland

Mijn geshopte items die ik kocht in Duitsland

Het is al best een tijdje geleden dat ik op vakantie ging naar Duitsland. Al die tijd hebben mijn geshopte spulletjes netjes in hun tasje gewacht tot ik een shoplog ging filmen. Telkens kon ik de energie niet vinden voor een shoplog, maar nu werd het toch echt tijd. Inmiddels wist ik al niet eens meer wat ik allemaal gekocht had, omdat het al ruim een maand in de hoek lag te wachten. Het was voor mij dus bijna een verrassing en ergens vond ik dat wel wat hebben. Zo was ik een paar keer heel verbaasd en blij dat ik een bepaald item geshopt had. Het was niet echt een shop vakantie, maar toch heb ik genoeg leuke dingen gekocht.

collective shoplog oktober 2017

Yankee Candle, Starbucks & Fashion

Over het algemeen had ik wel verwacht om met iets meer fashion items thuis te komen. Ik ben een sucker voor truien, maar hier was nog niet heel veel in te vinden. T-shirts had ik niet bepaald nodig en nam dus alleen de shirts mee die ik écht leuk vond. Qua fashion is het daarom niet heel veel, maar wel kocht ik een hoop andere leuke spulletjes. Het best ben ik eigenlijk nog wel geslaagd bij Yankee Candle, oh wat is dat altijd verleidelijk om daar binnen te stappen. De dag om te filmen was ontzettend slecht uitgekozen omdat iedereen in onze straat spontaan besloot om buiten bezig te zijn. Ik had nog even kunnen wachten maar wilde heel graag zien wat ik zelf had gekocht, haha. Zou jij het aankunnen om je gekochte spullen ruim een maand in een tasje te laten?

Mijn geshopte items die ik kocht in Duitsland

Zoals je ziet ben ik niet mega over de kop gegaan wat betreft shoppen. Het was helemaal niet de bedoeling om zoveel te kopen, maar Yankee Candle en de twee items van Starbucks kon ik echt niet laten. Als het niet een al te vreemde combinatie is komt er binnenkort nog een DM en Primark shoplog. Dit vond ik alleen veel te veel om in één video te laten zien en daar zit denk ik niemand op te wachten. Ik praat altijd al veel te veel, dus als ik dit er bij zou doen werd het een video van een half uur. Al met al hoop ik dat jullie de video leuk vonden en als je nog niet geabonneerd bent, dat dan zeker even hier doet. Bedankt weer voor het kijken!

Liefs,
Rebecca

4 Reacties

 1. 30 september 2017 / 11:32

  Wat een leuke items heb je gekocht zeg, vooral het eerste kledingstuk van de Zara! En die bruine trui van de H&M is ook erg leuk!

 2. 1 oktober 2017 / 09:32

  Heerlijk! Je trui is geweldig! Kaarsen zijn nu ook echt zo nodig! Ik vind het heerlijk om binnen te zitten met een dekentje en kaarsjes aan

 3. 1 oktober 2017 / 10:22

  Hoi Rebecca,

  Wat heb je een leuke items gekocht!
  Echt heel grappig, ik kreeg een melding van jouw post. Maar ik heb dezelfde dag of de dag ervoor op mijn blog een post geplaatst over mijn Duitsland shoplog. Ik dacht eerst dat ik een melding kreeg van mijn eigen blog Haha.
  Ik zou het heel leuk vinden al je je dm aankopen laat zien. Ben benieuwd!

  Xx

 4. 1 oktober 2017 / 10:58

  Hele mooie items! Vind vooral alle bloemenprint items heel erg leuk, houd ik zelf ook erg van. Ik heb de cups van Starbucks ook al eens geprobeerd en vond ze best wel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video