Outfit ➸ pastel pink & subtle polka dots

Outfit ➸ pastel pink & subtle polka dots

In mijn vorige outfit artikel kon je mij nog vinden op sneakers en een ver opengescheurde broek, nu zie je me op hakken. Al vanaf dat ik me kan herinneren heb ik geen vaste stijl. Ik vind ontzettend veel dingen leuk en kan mijn stijl niet in een hokje plaatsen. Gelukkig is dit ook helemaal niet nodig en ben ik er best blij mee. De ene keer ben ik ontzettend casual gekleed, maar de andere keer ga ik toch voor een nettere outfit. Alles is mogelijk bij mij..

Jozemiek.nl reviewfashion blog outfit 2017 fashionblogger

Outfit ➸ pastel pink & subtle polka dots

Zoals ik al aangaf heb ik niet één bepaalde stijl. Aan de ene kant vind ik dit heerlijk, maar aan de andere kant is dit soms ook wel vervelend. Als ik bijvoorbeeld een belangrijke bespreking heb, heb ik echt geen idee wat ik aan moet. Ik kijk dan in mijn kast en kan niks vinden wat voor dat moment geschikt is. Het lijkt over het algemeen dat ik weet wat ik doe, maar dat is echt niet waar. Op het gebied van fashion ben ik echt een newby en ik leer ook heel veel op andere blogs. Veel inspiratie haal ik van het internet, maar soms is er een outfit die ik gelijk al in mijn hoofd heb.

Outfit fashion 2017 fashionblog Nederlandsby rebecca denise fashion outfit

Dit was zo een outfit waarvan ik gelijk wist dat het leuk zou staan bij elkaar. Het topje kreeg ik van een vriendin van mij en de schoenen had ik al lang in mijn kast staan. Het leren rokje draag ik bijna nooit, omdat ik niet zo goed weet wat ik er mee moet. Toch zag ik deze outfit gelijk voor me en eenmaal aangetrokken was het een match. Tenminste, ik vind dat het een match is. Ondanks dat ik drie keer een roze tint gebruik in één outfit, misstaat het niet.

www.jozemiek.com venus-bag-by-jozemiek-nudeVenus Bag by Jozemiek-Nude

Less is more is een uitspraak die precies bij mij past. In al mijn outfits zul je niet veel gekke dingen tegen komen, omdat ik echt van simpel houd. Deze outfit combineerde ik met een prachtige tas die bij Jozemiek.com te bestellen is. Dit is de Venus Bag in Nude en is onwijs mooi. Er past precies genoeg in, zodat je ook geen onnodige dingen mee sleept. Deze is te gebruiken als clutch of je kunt deze over je schouder dragen met het koord wat erbij zit. Ik twijfelde wel even over de kleur en of dit wel bij mij zou passen, maar achteraf ben ik er zó blij mee! Het mooie logootje die aan de tas is bevestigt maakt deze tas helemaal af. Verder maakte ik mijn outfit af met mijn favoriete Mockberg horloge en mijn chocker die eigenlijk af moest. Daar kwam ik helaas pas achter na de outfit foto’s, haha.

outfitpost 2017 outfit inspiration leather skirtJozemiek.com reviewbeauty fashion lifestyle blog 2017

Het is misschien niet een alledaagse outfit, maar toch vind ik dit op z’n tijd erg leuk. Het is niet zo dat ik hier zomaar mee in de stad ga lopen, maar voor een avondje uit kan dit prima. Omdat ik ook nog eens mega onzeker ben over mijn benen, is dit ver uit mijn comfort zone. Toch vind ik dat ik het gewoon vaker moet doen. Nu ben ik wel benieuwd of jij wel één kledingstijl hebt, of dat jij ook meerdere stijlen draagt.

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

28 Reacties

 1. 30 april 2017 / 07:38

  De outfit staat je echt prachtig! Een beetje chic en door het rokje stoer tegelijk! Ik ben vooral weg van dat leuke gestippelde topje.

 2. 30 april 2017 / 09:18

  Je ziet er hartstikke mooi uit, vooral je top vind ik erg leuk.

 3. 30 april 2017 / 09:40

  Leuk gecombineerd hoor! Alles staat onwijs leuk bij elkaar. Mioie tas heb je ook uitgekozen. 🙂 Ik heb zelf (eeeeeindelijk) één stijl, maar dat is ook pas sinds een jaar ofzo. Ik ervaar dit nu wel als super fijn moet ik zeggen! Weet echt wat ik wel en niet leuk vind en waar ik naar op zoek ben.

  • Rebecca
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:08

   Oh dan moet ik daar toch maar eens achter na gaan.. Want het lijkt me inderdaad wel erg makkelijk om één stijl te hebben haha

 4. 30 april 2017 / 10:06

  Wat een prachtig lichaam heb je toch! leuke outfit en liefde voor die rok

 5. 30 april 2017 / 10:39

  Ik wou juist net zeggen dat je mooie benen hebt! Mooie outfit ook, mooie combinatie ook van het lieve van de polkadots met het leer van het rokje.

  • Rebecca
   Auteur
   2 mei 2017 / 20:09

   Ah echt? Ik laat ze zelf liever niet zien en zou dit ten alle tijden proberen te voorkomen hihi. Toch een lief complimentje!

 6. 30 april 2017 / 14:55

  Wat een leuke outfit, staat je heel goed! De rok vind ik echt prachtig. x

 7. 30 april 2017 / 15:00

  jij hebt prima benen hoor! Toffe outfit, heel classy en tegelijkertijd ook sexy!

 8. 30 april 2017 / 22:22

  Wauw, wat een mooie outfit! Die rok staat je echt heel goed!

 9. 1 mei 2017 / 11:29

  Ohh zo tof Rebecca! Echt heel erg leuk gecombineerd, het past perfect bij elkaar! Het staat je prachtig!
  Liefs,
  Elles

 10. 1 mei 2017 / 20:55

  Wat een prachtige outfit draag je hier. Staat je echt super!

  Liefs,
  Dascha

 11. 2 mei 2017 / 11:53

  Staat je supergoed!!
  Jaloers op zo’n figuurtje!

 12. 2 mei 2017 / 20:17

  Hele mooie outfit!! En je heb juist hele mooie benen. Niet van die luciferstokjes!

 13. 3 mei 2017 / 11:49

  Deze outfit staat je erg goed zeg! Ik vind het altijd wel leuk om te zien als iemand zo’n veelzijdige stijl heeft 😉

 14. 3 mei 2017 / 14:43

  Het staat je prachtig! Heel sexy en toch ook classy. Ik heb ook niet echt een vaste stijl, hoewel ik wel vaak automatisch naar dezelfde soort kledingstukken grijp 😉

 15. 4 mei 2017 / 14:48

  Je hebt het leuk met elkaar gecombineerd! Ik ben vaak een echte ramp daarin. Ik heb leuke dingen in mijn kast maar hoe ik die moet combineren, soms heb ik echt geen flauw idee wat ik aan moet.

 16. 5 mei 2017 / 10:46

  Waaaauw wat een prachtige outfit! Staat je echt prachtig. Ik vind vooral je gestipte blouse echt heel classy staan. Wat leuk dat je houdt van verschillende stijlen. Ik kan zelf ook nooit bepalen wat nou precies mijn stijl is.

 17. 26 mei 2017 / 20:04

  Ah, die top is erg mooi! Haha, dat zou precies iets voor mij zijn; een choker omdoen en die dan toch om wat voor reden dan ook toch niet in outfit willen, om hem vervolgens te vergeten en er pas achter te komen dat je hem nog om hebt als alle foto’s al klaar zijn. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video