Leather skirt and lots of burgundy

Leather skirt and lots of burgundy

Tijdens het maken van outfit foto’s is het me toch wel duidelijk.. herfst is mijn favoriete seizoen. Niet alleen zijn de bomen prachtig gekleurd en liggen er een heleboel blaadjes op de grond. Buiten dat om is het ook hét seizoen om een rokje te combineren met een trui. Zelf ben ik dol op rokjes, maar vind dit het allerleukst met een warme trui. Nog niet heel lang geleden kocht ik nieuwe laarsjes in een prachtige kleur en vond het vrij lastig dit te combineren. Met deze outfit denk ik dat het best is gelukt.

Leather skirt and lots of burgundy burgundy outfit inspiration

Oh darling, you are more than enough

Voordat ik van alles over deze outfit en details ga vertellen, wil ik even een momentje nemen om jullie te bedanken. Nog niet heel lang geleden deelde ik mijn laatste outfit, waarin ik ook heel wat persoonlijks vertelde. Het is geen geheim dat ik ruim twaalf kilo ben aangekomen sinds ik thuis zit en ja, daar zit ik heel erg mee. Toch voelde ik me mooi op de foto’s die ik deelde in dat artikel en werd een beetje overrompelt door alle lieve en positieve reacties. Het heeft mij erg veel moeite gekost om niet even mijn knieën op deze foto’s aan te passen. Het rolletje, de blauwe plekken.. Omdat ik graag eerlijk blijf op mijn blog, hoort ook dit erbij. Mijn knieën en ik, inclusief oneffenheden.

hoe combineer je een leren rok

No one is you, and that is your power

Omdat ik mijn vorige foto’s zo leuk vond geworden in het bos, wilde ik ook deze outfit weer in het bos vast leggen. Mijn moeder en ik gingen naar een prachtig pad waar we allebei gelijk wisten dat dit de plek zou worden. Deze outfit bestond vooral uit wijnrood, wat ik zelf prachtig vind staan in en bij de herfst. De blaadjes op de grond maken mij zo blij en voegen echt iets leuks toe aan deze foto’s. Het is ontzettend lang geleden dat ik een rokje droeg, terwijl ik dit voorheen dagelijks droeg. Eenmaal aan was dit wel even wennen en ik voelde me in het begin wat ongemakkelijk. Gelukkig had ik wel een oude vertrouwde trui aan, waar ik me dan weer helemaal goed in voel.

balmain x specsavers balmain paris glassesspecsavers x balmain bril

Specsavers x Balmain

De outfit vond ik zelf niet geschikt voor sieraden, maar toch is een bepaald accessoires wel altijd leuk. Specsavers is een samenwerking aangegaan met het Parijse modelabel Balmain. Deze collectie bestaat uit vijftien Balmain damensmonturen, waarvan ik er één (binnenkort twee) heb. Deze collectie is al verkrijgbaar en ik heb deze prachtige burgundy bril met een onwijs mooi printje. Ik ben serieus opslag verliefd geworden op de zijkant van de bril en ben dol op dit soort details. Door deze bril voelt mijn outfit helemaal af en krijg ik ook veel warmte in mijn gezicht.

De monturen (€229) zijn vanaf 30 oktober 2017 exclusief beschikbaar bij alle Specsavers winkels in Nederland.

how to style a leather skirtburgundy balmain glasses 2017

Be kind, work hard & wear killer glasses

De laarsjes die ik draag in deze outfit zijn van de New Yorker. Ik zag ze liggen, net op de dag dat mijn pinpas nog thuis lag. Dat dit mij ooit zou overkomen wist ik niet, maar het is toch echt gebeurd. Als deze laarsjes er na het weekend nog waren, mocht ik ze van mezelf meenemen. De kleur is zo mooi en heeft een hak van een paar centimeter. Als het aan mij ligt draag ik niks anders dan laarsjes met hakken en ik ben blij dat deze er nog in mijn maat was. De rok heb ik al een aantal jaar en met een klein beetje proppen, paste mijn bordeaux rode trui er nog nét in. De laarsjes leken wel gemaakt voor deze trui en waren een perfecte match. De Balmain bril voegt echt de laatste finishing touch toe en past met de kleuren heel goed bij de outfit. Zowel het rode als zwart komt terug in de bril.

outfit inspiration fall 2017herfst outfit idee 2017

Al met al was dit weer een heerlijke dag en ben ik zo dankbaar dat ik mijn blog heb. Ook besef ik me telkens weer hoe blij ik mag zijn met een moeder als fotograaf. Het is zo gezellig als we samen op pad gaan en vooral wanneer we daarna een bakje koffie gaan drinken. Ondanks dat ik op deze dag niet een perfecte foto maak dag had, vind ik het toch weer leuk. Ik merk dat outfit artikels heel goed ontvangen worden hoop er nog veel te kunnen delen!

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

21 Reacties

 1. 8 november 2017 / 08:05

  Prachtige bril! Staat ook perfect bij je outfit

 2. 8 november 2017 / 08:12

  Supermooie outfit, staat je heel goed!! En die bril is ook echt heel gaaf!

 3. 8 november 2017 / 09:06

  Weer ontzettend mooi! Je outfit heb je daarnaast prachtig gecombineerd

 4. 8 november 2017 / 09:23

  Wat een super mooie foto’s in het bos! Prachtig die herfst sfeer. Ik vind het ook altijd gezellig om outfit foto’s te maken met mijn moeder, tenminste, als de foto’s goed lukken… 😉 Toevallig staat er bij mij vandaag ook een outfit online met een grote trui en een rokje haha, ik ben ook dol op dit soort looks in de herfst! <3

 5. 8 november 2017 / 10:51

  Wat een mooie outfit, you look stunning!

 6. Daisy
  8 november 2017 / 10:53

  Girl don’t even worry about it! Jij weet niet half hoe mooi je bent en hoe goed je er uit ziet. De outfit is heel mooi en vooral je laarsjes en bril zijn super!

 7. 8 november 2017 / 12:21

  Wat zie je er weer prachtig uit <3 Superleuke outfit en loveeee die bril, staat je ook supergoed. Wel handig zo'n mama, mijn mama snapt nooit zoveel van mijn camera hihi.

 8. 8 november 2017 / 12:54

  Looking good! Je ziet er zo goed uit, serieus! (ik herken het, mijn knieën probeer ik ook te verhullen, weet je, je hebt groot gelijk… ik moet ook niet zo moeilijk doen daarover 😉

 9. 8 november 2017 / 15:29

  Je ziet er zo mooi uit! En wauw die Balmain bril, zo tof!

 10. 8 november 2017 / 17:17

  Ik vind die bril je heel erg goed staan! En die rok ook super gaaf zeg!

 11. 8 november 2017 / 17:53

  Die knieën, blauwe plek en dat rolletje zijn me niet eens opgevallen. Deze outfit en bril staan je echt super. Je benen komen heel mooi uit in deze outfit.Waar heb je trouwens die leuke trui gekocht?

 12. 8 november 2017 / 20:29

  Alweer zo’n mooie outfit! Perfect voor de herfst en de kleuren staan je supermooi! Wat een gave bril ook trouwens. Die zou ik ook zo hebben kunnen uitzoeken 🙂 Fijn dat je zo kunt genieten van dit soort outfitshoots met je moeder. En wat goed om te horen dat de reacties op je vorige outfitpost je zo goed hebben gedaan. Je bent en blijft gewoon prachtig 🙂

 13. 9 november 2017 / 20:04

  Wat een prachtige foto’s weer, ik vind die bordeaux rode kleur ook zo mooi op de foto’s. Het past precies bij de omgeving en de tijd van het jaar.

 14. 9 november 2017 / 21:53

  Superleuke outfit!! Staat je heel goed, je mag nog steeds niet klagen met je figuurtje hoor!

 15. 10 november 2017 / 09:20

  Staat je heel erg goed! Mooie foto’s ook weer, je mag zeker blij zijn met je moeder als fotograaf, want ze zijn elke keer zo mooi! Ik vind je bril ook heel leuk.

 16. 10 november 2017 / 10:11

  Wat een mooie trui, echt zo’n mooie herfstkleur. Staat je goed!

 17. 11 november 2017 / 19:20

  Wauw, deze outfit staat je echt heel goed! 🙂

 18. 12 november 2017 / 19:04

  Heele toffe outfit! Ik houd van bordeaux rood! En van zwart ook trouwens. Je staat er ook overal super mooi op!

 19. 21 november 2017 / 09:17

  En je bént ook gewoon mooi! Gave outfit en nog gavere foto’s. Ik ben vooral weg van je laarsjes. Zo’n hoogte vind ik zelf perfect, leuk onder een rok zoals jij gedaan hebt, maar ook prima onder een broek. Je boft dat jouw mama de foto’s kan en wil maken zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video