Een robot vol cadeautjes van The Body Shop

Een robot vol cadeautjes van The Body Shop

De feestdagen staan alweer voor de deur en dat wilt zeggen; cadeautjes! De winkels liggen weer volop leuke cadeauverpakkingen en eerlijk, ik heb daar een zwak voor. De etalages worden weer mega aantrekkelijk aangekleed en de mooie verpakkingen roepen gewoon je naam. Ook The Body Shop weet er elk jaar weer een feestje van te maken en ik ontving het één en ander leuks. Dit was een ware verrassing toen ik het binnenkreeg en kon niet wachten om te kijken wat er in deze kleurrijke robot zou zitten. Vandaag deel ik deze inhoud en Lily helpt mij graag een handje mee.

cadeau robot spaarpot review the body shopreview cadeau robot spaarpot

Love.Hope.Give

Dat het een ontzettend leuke verpakking is, dat hoef ik al niet eens meer te zeggen. Deze vrolijke robot valt ontzettend op en is misschien niet gelijk wat je verwacht bij de kerst. Dat komt omdat het ook ergens een andere reden heeft… Het is namelijk zo dat je dit jaar een goed doel kunt steunen als je iets van deze collectie aanschaft. Als je een Limited Edition cadeauset koopt, steun je daarmee de vluchtelingen. Één verkochte cadeauset staat gelijk aan één jaar spelen voor een vluchtelingenkind. Als ik terug denk aan mijn jeugd ben ik niks te kort gekomen. Kwam de furby uit, kreeg ik een furby. Met de tamacohi net zo. The Body Shop is een samenwerking aangegaan met International Alert, zodat de jonge vluchtelingen zich weer kind kunnen voelen. Je steunt dit doel al door alleen maar een cadeauset te kopen van deze collectie. Win win noemen we dat, toch?

inhoud cadeau robot the body shop

Benieuwd wat er in zit!

Zoals je ziet kon Lily niet wachten met kijken wat er in deze robot zou zitten. Voordat ik het wist zat ze er al met kop en al in en had ik geen kans om normale foto’s te maken. Het is wel duidelijk dat Lily heel veel op Mia lijkt op het gebied van accessoires spelen in mijn foto’s. Stiekem had ik wel even gespiekt wat er in zat, maar wilde eerst foto’s maken voordat ik het echt wist. Dit is echt een rare tik van mij, maar hey niemand is perfect.

robot the body shopmango lipbutter the body shop review

Wat zit er in de cadeau robot?

Eerlijk is eerlijk, ik was heel verbaasd wat er in deze robot zat. Ik had verwacht dat het een spons zou zijn met een douchegel of iets dergelijks. Dit is totaal niet waar, want er zitten zes producten in! Zo krijg je drie mini douchegels en drie lippenbalsems. Het leuke aan dit, is dat de douchegel en de lippenbalsem in dezelfde geur is. De geuren zijn aardbei, kokos en mango waarbij de mango hier gelijk een groot favoriet is geworden. Mijn vriend had deze al bijna ingepikt, maar gelukkig wilt hij toch wel delen. De overige twee houd ik over voor als ik weer eens op vakantie ga, want daar zijn deze perfect voor. De mango lip butter houd ik voor mezelf en de overige twee geef ik weg aan vriendinnen. Ik gebruik het nou eenmaal niet heel vaak en op deze manier maak ik er iemand anders weer blij mee.

mini the body shop reviewflatlay the body shop products

Een robot vol cadeautjes van The Body Shop

De spulletjes bewaar ik zelf het liefst gewoon in mijn lade, maar dat wilt niet zeggen dat je niks meer aan deze robot hebt. De mond van deze robot zorgt er namelijk voor dat je deze kunt gebruiken als spaarpot. Zo kun je weer verder sparen voor nog meer leuke goodies, óf geld bij elkaar sparen voor het goede doel. Bij ons gaan alle muntjes er in zodat deze niet overal door het hele huis komen. Deze vrolijke robot is te koop bij The Body Shop voor twintig euro. Heel erg leuk om cadeau te geven voor de feestdagen én gelijk een goed doel te steunen.

Liefs,
Rebecca

dit product heb ik ontvangen

25 Reacties

 1. 6 november 2017 / 08:46

  Wowie, zes producten had ik ook even niet aan zien komen! Hoe leuk is het dat ze dat zomaar in die robot gepropt krijgen, haha!

 2. 6 november 2017 / 09:13

  Wat zitten er mooie producten in en top dat je direct ook een goed doel steunt! Die mango ruikt zo zalig 🙂

 3. 6 november 2017 / 11:59

  Ah ik vind dit zo’n leuk cadeautje, en wat zitten er leuke producten in! En die foto met Lily haha, too cute.

 4. 6 november 2017 / 13:03

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! En zo leuk en schattig, al die mini’s <3

 5. 6 november 2017 / 13:48

  Wauw je foto’s worden ook met de dag mooier zeg! Heerlijke producten zitten er in de robot!

 6. 6 november 2017 / 17:11

  Wat een fijne producten zitten er in zo een fleurige robot! echt leuk!

 7. 6 november 2017 / 18:01

  Hele leuke cadeau verpakking en leuke spulletjes zitten er in. Ik ben al tijden niet meer bij the bodyshop geweest. Kom er eigenlijk alleen maar als mijn luchtje op is 😀

 8. 6 november 2017 / 18:32

  Wat een mega leuk cadeau! Ik denk dat ik deze even ga scoren

 9. 6 november 2017 / 19:17

  Deze robot had ik nog niet gezien, wat is ie leuk! En die foto met jouw katje, waanzinnig goed getimed! Zo leuk!

 10. Daisy
  6 november 2017 / 19:34

  Aaaa kijk Lily nou! Wat heb je weer super mooie foto’s zeg, die flatlays zijn prachtig. Of valt dit niet onder flatlay? Hoe dan ook een hele leuke robot met hele leuke inhoud

 11. 6 november 2017 / 19:53

  Zo mooi deze foto’s ?? en fijn dat Lily je even helpt! Leuk om iemand zo’n robotje kado te geven.

 12. 6 november 2017 / 20:09

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind de inhoud zo leuk en de verpakking trouwens ook. Deze mama heeft haar robot al moeten inleveren bij dochterlief, haha.

 13. 6 november 2017 / 20:29

  Haha, wat een gewleidge foto’s met Lily erbij! Je zou de robot zo als voerbak kunnen gebruik, zo te zien aan Lily’s nieuwsgierige koppie 😉 De inhoud ziet er echt heel gaaf uit! Die kokoslijn vind ik heerlijk. Ik ga binnenkort eens kijken of ik de lipbalsem daarvan los kan scoren 🙂

 14. 6 november 2017 / 21:14

  Wooow!! Dat had ik niet verwacht! Wat super leuk! En ook heerlijke producten zeg!

  Genieten!!!

 15. 7 november 2017 / 06:49

  Wow, past dat allemaal in de robot? Hij ziet er super leuk uit, en de producten lijken me ook erg fijn. Vooral mango, mmm!

 16. 7 november 2017 / 09:29

  Wat onwijs leuk zeg! Ik had echt nooit gedacht dat er zoveel mooie spulletjes in zaten!

 17. 7 november 2017 / 10:05

  Wat grappig zeg! Ik ben dol op kokosnoot dus ben heel benieuwd naar die producten <3

 18. 7 november 2017 / 10:11

  Wat een hoop heerlijke producten zitten er in zeg! Heel leuk vormgegeven ook, die robot. En ook tof dat je hiermee meteen een goed doel steunt.

 19. 7 november 2017 / 12:49

  The Body Shop heeft echt hele leuke giftsets! Deze robot ziet er zo kleurrijk uit, inmiddels dient die bij ons als spaarpot 🙂

 20. 9 november 2017 / 20:03

  Het ziet er echt zo leuk uit en inderdaad een heel mooi cadeau voor de feestdagen. Prachtige foto’s !

 21. 11 november 2017 / 16:51

  Wat een super leuke verpakking! Ik vind dit echt een leuk cadeau om te krijgen, wat een fijne producten zitten er trouwens ook in.

 22. 12 november 2017 / 13:09

  Wat een mooie inhoud! Ook tof dat je er zo’n goed doel mee steunt. Dat is voor mij wel een ontzettend goede reden om deze set te kopen – of cadeau te geven. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video