The snowman ☃️ Lush bubblebar review

The snowman ☃️ Lush bubblebar review

Soms heb je van die momentjes dat je spontaan verliefd word op een product. Vooral rond de feestdagen ben ik hier heel vatbaar voor en kan het amper weerstaan om al die schattige items te kopen. Hoe meer iets kerst en winter uitstraalt, hoe leuker ik het vind. Hierdoor is het niet gek dat ik als een blok viel voor the snowman van de nieuwe Lush kerstcollectie 2017. Volgens mij is deze bubblebar er al een aantal keer eerder geweest, maar nooit eerder had ik een bad. Gelukkig kan ik dit jaar zo veel mogelijk testen en ben ik echt een blij ei.

lush kerstcollectie 2017 the snowman

The snowman ☃️

Het moment dat ik deze sneeuwpop daadwerkelijk uitgepakt had, was ik héél enthousiast. In de video van mijn unboxing van de Lush kerstcollectie 2017 kwam deze al goed in beeld. Volgens een paar van mijn kijkers op youtube is deze héél erg fijn en ik kon niet wachten om deze te gebruiken. Heel eerlijk, deze bathbomb was zo ontzettend makkelijk om te fotograferen. Het is echt een heel fotogenieke bathbomb en heb alles bij elkaar een stuk op veertig foto’s gemaakt, wat uiteraard helemaal niet nodig is. Wees gerust, ik ga jullie niet overspoelen met alleen maar dezelfde foto’s..

In deze lieve snowman zit onder andere Siciliaans citroenolie, sojamelk poeder en fair trade sheaboter.

lush the snowman reviewthe snowman bubblebar lush review

Do you want to build a snowman?

”In de winter heb je extra veel behoefte aan zachte knuffels en bubbels, en daar is deze sneeuwpop vol sojamelk en Fair Trade sheaboter bijzonder goed in!” Deze bubblebar beloofd je het koude en gure weer buiten te vergeten en je te omhelzen met de geur van frisse citroenolie. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik in de winter meer behoefte heb aan geuren die warm zijn. Denk hierbij aan amber, gember of bergamot. Uiteraard weerhoud dit mij er niet van om the snowman alsnog te gebruiken, maar stiekem vond ik het wel een beetje jammer.

The snowman Lush bubblebar review

It’s just me and my snowman

Terwijl het bad volliep was ik toch even aan het twijfelen over het gebruik. Ergens was ik er nog helemaal niet klaar voor om afscheid te nemen van deze sneeuwpop. Toch ken ik mezelf goed genoeg en als ik deze nu niet zou gebruiken, dan mag ik deze over vier jaar weggooien.. Daar ging de sneeuwpop dan, hup in het water. De bubblebar hield ik onder de stromende kraan, omdat je op die manier veel schuim krijgt. Zodra alleen het hoofd ‘op’ was, had ik al enorm veel schuim. Toen the snowman eenmaal verdwenen was had ik meer schuim dan water en dat is precies hoe ik mijn bad wil. De geur van citrus kwam goed vrij en ondanks dat ik meer van warme geuren houd, was dit ook zeker niet vervelend.

Deze winter bouwen wij
een sneeuwpop van bubbels
En dat maakt ons blij

Hij zal je omhelzen
En lief voor je zijn
Laat het los, laat het gaan
Olaf is er niets bij

the snowman lush review

The snowman ☃️ Lush bubblebar review

Je kunt deze bathbomb meerdere keren gebruiken, maar ik doe dat zelf nooit. Mijn motto is, hoe meer bubbels hoe beter en daarom gebruik ik een bathbomb altijd in één keer. Voor The snowman betaal je €6,50 per stuk en is in alle Lush filialen te koop of online te bestellen. Zin in een bad vol schuim met een subtiele citrus geur? Dan is The Snowman zeker iets voor jou! Heb jij al iets geprobeerd van the Lush kerstcollectie?

Liefs,
Rebecca

12 Reacties

 1. 13 november 2017 / 07:26

  Wat ziet deze bubblebar er alleen al ontzettend leuk uit! Het lijkt me een feestje om in zo’n bad vol schuim te zitten. Heerlijk! Helaas heb ik geen bad, maar anders zou ik ook met plezier een flinke Lush-bestelling plaatsen 😉

 2. 13 november 2017 / 08:36

  Ik zou hem alleen al kopen omdat hij er zo super schattig uitziet!

 3. 13 november 2017 / 13:26

  Deze is zó leuk! Het is dat ik geen fan van in bad zitten ben, maar anders had ik ‘m sowieso gekocht haha. Vind het altijd al mega fascinerend hoe die Lush badproducten er uit zien en hoe ze uit elkaar vallen in het water. :’)

 4. 13 november 2017 / 16:23

  Deze is inderdaad zo cuuute! Ik had hem bijna gekocht, maar ik heb zelfs nog een Bubble Bar van twee jaar geleden liggen. En items uit de paascollectie van vorig jaar. :’) Wel dapper dat je ze in één keer gebruikt, zeg! Ik hou niet van een overdaad aan bubbels, dus ik hou ze telkens maar eventjes onder de kraan. Alleen, ja, zo doe je er dus een eeuwigheid mee, haha!

 5. 13 november 2017 / 18:52

  Ohhhh die is zo schattig! Ik kan wel begrijpen dat je die niet zomaar in je bad wil gooien. Hij geeft wel lekker veel schuim.

 6. 13 november 2017 / 19:13

  Hij ziet er wel extreem schattig uit! Ik kan niet wachten tot wij straks in ons nieuwe huis in bad kunnen, toch maar eens langs Lush dan 🙂

 7. 13 november 2017 / 20:34

  Die geeft lekker veel schuim en het ziet er wel schattig uit zeg

 8. 14 november 2017 / 15:21

  Deze heb ik ook nog nooit geprobeerd, maar hij klinkt superlekker! En hij is gewoon veel te schattig.

 9. 14 november 2017 / 22:27

  Ahhh wat ziet dit er leuk uit, maar helaas hebben we geen bad 🙁

 10. 21 november 2017 / 09:10

  Nou, met deze meneer zou ik ook wel eens het bad in willen duiken. Het lijkt net alsof je in de sneeuw ligt, maar dan wél lekker warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video