Een positieve week & veel gezelligheid

Een positieve week & veel gezelligheid

Maandag werd ik wakker met het gevoel dat ik een positieve week in het vooruitzicht had. Ik weet niet waarom, maar ik werd simpelweg heel positief wakker. Dit is een gevoel wat ik niet heel vaak meer heb en daarom leek het me leuk om weer eens een weekvlog op te nemen. Deze week had ik meerdere leuke uitstapjes in het vooruitzicht en ging ik eindelijk weer wat ondernemen en mensen zien. Ik heb de laatste tijd veel te weinig energie voor vriendinnen, maar langzaam aan komt dit weer helemaal terug. Deze week dronk ik veel koffie -duh- en ging onder andere naar Almere en Amsterdam.

amsterdam weekvlogEen positieve week & veel gezelligheid

Positive vibes ★

De reden dat ik een paar maanden geleden ben gestopt met weekvloggen, zijn mijn emoties. In een vlog vond ik het altijd heel moeilijk om te laten zien dat het niet zo goed ging. Wat ik dan deed was doen alsof het allemaal leuk en aardig was. Inmiddels weet ik wel beter en weet ik dat het juist van is voor andere om te zien dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Zo zie je in de vlog dat ik zeker twee dagen heb waarin het allemaal niet zo lekker ging. Deze dagen horen er bij en ook dat mag gezien worden. Uiteraard ga ik dan niet de hele dag mijn camera erbij pakken, aangezien dat nogal saai is om naar te kijken. Het vloggen heb ik ontzettend erg gemist en zelf vind ik het altijd erg leuk om terug te kijken. Het zijn herinneringen die nog beter terugkomen wanneer ik een vlog terug kijk.

Een positieve week & veel gezelligheid

Zondag was ik echt helemaal uitgeteld en klaar om de vlog af te sluiten. Ik ga hier geen wekelijks iets van maken, maar ook deze week ben ik weer aan het vloggen. Dit is namelijk de week dat ik jarig ben en dat heb ik vorig jaar ook gevlogt. Heel stom, maar de week dat ik deze vlog aan het filmen was dacht ik dus constant dat ik die zaterdag jarig was. Nope, ik ben aankomende zaterdag (18 november) jarig dus ik was een weekje te vroeg, hihi. Ik vraag me af of de lezers van mijn blog dit ook leuk vinden, of dat jullie meer voor de artikels komen? Een blog en youtube combineren vind ik lastiger dan ik dacht en hoor graag of ik dit hier ook moet blijven delen. Anyhow, bedankt voor het kijken! Abonneren kun je hier doen, als je dat nog niet gedaan hebt.

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 14 november 2017 / 09:48

  Wat fijn en leuk om te zien dat je je in deze weekvlog zo vrolijk voelt!

 2. 14 november 2017 / 10:03

  Wat moet dat een fijn gevoel zijn, zo positief wakker worden. Zeker als dat al een poosje niet zo geweest is. Grappig dat je dacht dat je al jarig was. Mijn mama deed het ooit nog extremer. Zij dacht dat ze 34 werd, maar werd eigenlijk pas 33. Ze is dus twee jaar 34 geweest, hahaha!

 3. 14 november 2017 / 11:28

  Ah wat fijn dat je met zo’n gevoel wakker werd, echt goed om te horen! Leuke vlog!

 4. 14 november 2017 / 11:44

  Heeeel leuk dit!! Ik moet de vlog nog kijken maar ben alleen al enthousiast door het artikel! Heel fijn dat je je zo positief voelde en je een hoop leuke dingen hebt kunnen doen. Ik hoop echt dat die stijgende lijn doorzet, maar dat kan bijna niet anders. Je bent echt een topper! En ik vind het heel fijn deze positiviteit te lezen!

 5. 14 november 2017 / 17:23

  Leuke video! Ik ging stuk om het gezicht van je nichtje in de draaimolen!

 6. 15 november 2017 / 11:23

  Wat fijn dat je met zo’n positief gevoel wakker werd en helemaal leuk dat je een weekvlog hebt gemaakt! <3 Ik ga hem vanavond lekker kijken.

 7. 15 november 2017 / 16:57

  Ik had je vlog gisteren gekeken, maar nog niet gereageerd. Ik vind het knap dat je toch bent gegaan met de meiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video